35% cotton 65% polyester pocketing  fabric

35% kain katun poliester 65%

Keterangan Singkat:

Rega Unit: USD 0,59 / Meter
Jinis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 3000 Meter
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Detail Produk

FAQ

Tag Product

komposisi: 35% katun, 65% poliester;
benang cacah: 45 * 45;
kapadhetan: 88 * 64;
ambane: 57/58 ″ or44 / ​​45 ″;
Gaya tenun: kosong;
bobote: 86gsm;
ekspor menyang: Vietnam 、 Rusia 、 Ukraina 、 Polandia lan liya-liyane.
nggunakake: kaos 、 seragam sekolah wear pakean pakaryan.
jumlahe ing 1 * 20fcl: udakara 85000m;
Port : Tianjin, plabuhan Shanghai

Pembayaran: L / C ing pandeleng utawa T / T.
Pangiriman: Kita bakal ngirim barang sawise nampa LC asli utawa nampa deposit 30% nanging udakara 20 dina.

Pambuka Pabrik: Hebei Ruimian Tekstil Co, Ltd Kanthi 16 taun pengalaman profesional ing T / C lan kain Cotton, kita menang pasar internasional. Kita asring adol produk kanggo vietnam, Sri lanka, Rusia, Ukraine, Polandia, Korea Kidul, Singapura, Thailand, Mexico, Uni Emirat Arab, Maroko, Durban, Jordan, India, Kolombia, Venezuela lan sapanunggalane.
Kemampuan Penyetor: 1.000.000 Meter / Wulan
Babagan kita: 1. Kita pabrik sing nduwèni 500 loji kalebu loom, jet rapier lan romp;
2. TC / Kapas 100% macem-macem jinis polos lan twill abu-abu / dicelup / kain sing dicithak kanggo klambi, klambi, seragam, pakaryan kerja, lapisan, pocketing lan liya-liyane;
3. Pengalaman 16 taun ing tim ekspor tekstil lan profesional bakal njamin kualitas sampeyan;
4. Kita duwe tim sing kuwat kanggo nyedhiyakake layanan sawise-sale lengkap.
Layanan kita: 1. Kanggo produk biasa, Sampel rong yard / rong prakara yaiku kanggo referensi sampeyan;
2. Kanggo barang khusus, kita bisa nggawe conto lapangan yard minangka gaya lan warna sampeyan;
3. warna bisa miturut syarat sampeyan.

Item

Komposisi

Benang

Kapadhetan

ambane

bobote(g / m²)
Kain & Kantong Kaos

poplin

T65 / C35

45s * 45s

88 * 64

58/59 '' 87

96 * 72

58/59 ''

95

110 * 76

58/59 '' 105

133 * 72

58/59 '' 113

T80 / C20

45s * 45s

88 * 64

58/59 ''

86

96 * 72

58/59 ''

93

110 * 76

58/59 '' 103

133 * 72

58/59 ''

113

T90 / C10

45s * 45s

88 * 64

58/59 ''

83

96 * 72

58/59 ''

90

110 * 76

58/59 '' 100

133 * 72

58/59 '' 112

CVC

45 * 45s

110 * 76

58/59 '' 100

133 * 72

58/59 '' 113

100% T

45s * 45s

88 * 64

58/59 ''

80

96 * 72

58/59 ''

85

110 * 76

58/59 ''

92
Item Komposisi Benang Kapadhetan Jembar Bobotg / m²)
Kain & Kantong Kaos
Herringbone

T65 / C35

32S * 150D

82 * 64

58/59 ''

105

T80 / C20

32S * 150D

82 * 64

58/59 ''

105

T65 / C35

45s * 45S

133 * 72

58/59 ''

113

T80 / C20

45S * 45S

133 * 72

58/59 ''

113

TC65 / C35

45S * 45S

110 * 76

58/59 ''

103

TC80 / C20

45S * 45S

110 * 76

58/59 ''

103
Work nyandhang kain
Twill

100% T 3/1

21s * 21S

108 * 58

58/59 '' 190

100% T 3/1

20S * 16S

120 * 60

58/59 '' 240

T80 / C20 3/1

21S * 21S

108 * 58

58/59 '' 190

T65 / C35 3/1

21S * 21S

108 * 58

58/59 '' 190

T80 / C20 3/1

20S * 16S

120 * 60

58/59 '' 235

T65 / C35 3/1

20S * 16S

120 * 60

58/59 '' 235

TC65 / 35 2/1

32 * 32

130 * 70

58/59 '' 150

TC65 / 35 2/1

45 * 45

133 * 72

58/59 '' 115
 
 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1) Apa sampeyan ngatur produksi produk sing padha? (Q)?
    Ya, nanging kita butuh sampeyan menehi conto utawa spesifikasi sing rinci, yen ora, kita ora bisa menehi tawaran sing akurat. (A).
    2) Apa sing bisa ditawakake kanggo aku? (Q)?
    Ngadhepi kerjasama pisanan, kita bakal menehi rega paling apik lan produk sing paling apik, saengga kita bisa nggawe kerjasama jangka panjang. (A).
    3) Suwene suwene sampeyan kudu menehi conto? (Q)?
    Yen sampeyan nemtokake kabutuhan produk sing ana ing perusahaan, kita bakal dikirim sajrone 3 dina. Yen sampeyan pengin kita ngatur kain, kita bakal ngirim ing 15-25 dina. (A)
    4) Apa MOQ sampeyan? (Q)?
    Kualitas kain MOQ yaiku 1000 meter. Spesifikasi khusus MOQ kain yaiku 500 meter. (A).
    5) Apa aku bisa ngunjungi perusahaan sampeyan? (Q)?
    Mesthi wae, sampeyan bakal milih sampeyan lan ngatur kabeh kanggo sampeyan! (A).

    Produk sing gegandhengan